Om


Kamille Sommer

Jeg hedder Kamille Sommer og det er mig der står bag "Oprydningskonsulenten".
Jeg har arbejdet med professionel oprydning siden 2012, hvor jeg blev eksamineret feng shui konsulent & oprydningskonsulent.

Jeg har selv gået vejen med oprydning i mit eget hjem, før jeg tog uddannelsen, og ved derfor hvor svært det kan være at give slip på ting man har betalt en formue for, gamle minder, fotos og udklip fra en svunden tid.

Personligt havde jeg selv svært ved at slippe især minder, og havde et ekstra rum til at gemme alt det, jeg ikke nænnede at smide ud.
Det var dengang. I dag gemmer jeg kun en meget lille procentdel, og har teknikker til at gemme de helt særlige minder, så jeg ikke føler, at jeg absolut skal gemme på alt.

Siden jeg afsluttede min uddannelse, har jeg specialiseret mig i oprydning og oprydningsteknikker, som nu kommer mine kunder og følgere på de sociale medier til gode. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var oprydningen, jeg brændte for.
Jeg elsker at undervise i oprydning både rent lavpraktisk, når jeg er ude og hjælpe klienter, og når jeg holder workshops, og laver online undervisning og blogindlæg.

Det at give andre de "aha"-oplevelser, jeg selv har fået undervejs i min egen proces, er en stor gave at få lov at opleve.

Jeg er ligeledes uddannet social- & sundhedsassistent og har derved en indsigt i både fysiske og psykiske udfordringer,
som også kan være medvirkende til at oprydning kan være en stor udfordring.


mentor Susanne Andreasen

Susanne Andreasen

Kamille har i mange år arbejdet sammen med Susanne Andreasen fra All-Web. Susanne arbejder med udvikling af både virksomheders markedsføring og personligt.

I 2017 opstod ideen om en oprydningsklub. Og vi har siden arbejdet ihærdigt på at lave og videreudvikle en online klub for mennesker, der gerne vil lære mere om oprydning. I klubben rydder vi op sammen hver for sig.

Susanne og Kamille tilbyde også sammen online sparring. Vores ekspertiser matcher rigtig godt, i forhold til den viden, der er brug for, for at nå i mål med oprydning.

Susanne Andreasen har mere end 17 års erfaring med mentoring og brænder for at løfte og støtte dig i at opnå det, det du gerne vil ift. din oprydning.

Susanne tester og arbejder selv med i oprydningsopgaverne i klubben.

Oprydningsklubben - din genvej til et organiseret liv

Som nævnt opstod ideen om en oprydningsklub tilbage i 2017. I starten stod Kamille for alt det faglige indhold og Susanne for alt det tekniske. Men over tid er Susanne kommet mere og mere indover som sparringspartner på udviklingen af det faglige indhold og senest er vi begyndt at tilbyde gruppe- og individuelle sparringssessioner, hvor der trækkes på på Kamille og Susannes viden.

I de første 3 måneder hed klubben "Danmark rydder op - året rundt", men vi ændrede siden navnet til Oprydningsklubben.
 I Oprydningsklubben kan man finde alt fra oprydningstemaer, oprydningschallenges, foredrag, workssheets og meget andet.

Du kan se mere om indholdet i Oprydningsklubben her.